Databank regelgeving

logo steunpuntWil je weten of je kippen op kamp kunt houden, hoe een VZW in elkaar zit of hoe het nu weer zit met de regels in verband met de fiscale aftrek voor kinderopvang in het jeugdwerk? In de nieuwe databank regelgeving kan je een antwoord op deze en andere vragen voortaan terugvinden. Je vindt er allerlei informatie over regelgeving in het jeugdwerk.

De regelgeving staat alfabetisch gerangschikt en op thema. Vind je niet direct wat je zoekt, dan kun je ook gebruik maken van het zoekvenster. Momenteel zijn een 30-tal regelgevingen uitgewerkt, daar komen er vanaf nu stelselmatig bij. Is je vraag nog niet beantwoord? Klik dan op vragen en opmerkingen en vul het contactformulier in.

Wanneer je behoefte hebt om alles in één keer op een rijtje te hebben, de regels zijn ook beschikbaar als een pdf document.

De databank regelgeving is een initiatief van Steunpunt Jeugd in samenwerking met Jeugdwerknet, de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, de Vereniging van Vlaamse Jeugddiensten en- consulenten en Formaat jeugdhuiswerk Vlaanderen.