Aperitiefconcert Borrel-nootjes in Kruishoutem

borrelnootjes 2010Op zondag 16 december 2012 om 10.30 u. biedt de Muziekacademie van Deinze en de cultuurdienst van de stad Deinze i.s.m. de Cultuurraad en het gemeentebestuur van Kruishoutem je een gratis aperitiefconcert met klassieke muziek aan in CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22 te 9770 Kruishoutem:

BORREL-NOOTJES!

Het concert past binnen een reeks van 5 concerten die binnen het werkingsgebied van de Muziekacademie van Deinze plaats vinden in het najaar 2012 en het voorjaar 2013.

Hierbij geven muzikanten verbonden aan de muziekacademie in een gevarieerd programma het beste van zichzelf.

Voor Kruishoutem werd geopteerd voor:

Maarten Decombel Trio

Muziek op het kruispunt van folk en jazz. Met gitarist Maarten Decombel als centrale pijler – gestut door contrabassist Rui Salgado en jazzdrummer Louis Favre – mengt dit trio inventieve lijnen, grooves en improvisaties minutieus dooreen tot een cocktail die recht naar het hart gaat.

Dit muzikaal gebeuren is volledig gratis en wordt afgesloten met een deugddoend aperitiefje je aangeboden door het gemeentebestuur Kruishoutem.

Reserveren is niet noodzakelijk.

Wie ook de andere concerten wenst bij te wonen kan deze hier raadplegen. 

logo stad deinze                                    academie muziek deinze                                 Kruish_CULT_Q1klein