Wil jij animator worden op het speelplein?

speelplein animator

Ben je creatief, hou je van kinderen, weet je soms met je enthousiasme geen blijf, ben je sociaal, zit er af en toe wel eens een vijsje los? Schrijf je dan in als animator voor het speelplein van Kruishoutem, want jij bent wat de kinderen nodig hebben!

Als animator bereid je samen met je mede-animatoren de activiteiten voor van de volgende dag, je leidt en begeleidt activiteiten voor kinderen. Je bent een teamspeler en werkt mee aan een kwaliteitsvolle werking voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Je werkt onder een vrijwilligersstatuut en verdient dan ook een vrijwilligersvergoeding waarvan de waarde afhangt van je leeftijd en of je beschikt over een attest in het jeugdwerk. De vergoedingen per prestatie (1 prestatie = +/- 5 uren en 30 min.) zijn terug te vinden in onderstaande tabel.

Geboortejaar

Attest animator

Geen attest

2001

19 euro

17 euro

2000

22 euro

20 euro

1999

25 euro

23 euro

1998 en vroeger

28 euro

26 euro

Heb je interesse om tijdens de zomervakantie één van onze animatoren te worden? Stuur dan het ingevulde inschrijvingsformulier (application/msword, 130.0 kB, info) naar jeugddienst@kruishoutem.be, spring eens binnen op het gemeentehuis of bel 09 333 71 29.

Wie weet vervolledig jij deze zomer ons spetterend animatorenteam!