Nomineer uw sportfavoriet voor het sportgala 2018!

Sportgala 2017-640x480

Op vrijdag 9 februari 2018 organiseert de Sportraad i.s.m. het gemeentebestuur en de sportdienst het 12de sportgala. Tijdens deze sportieve happening huldigen we iedereen die gedurende het jaar 2017, individueel of in ploegverband, een bijzondere prestatie neerzette.

Net als in het verleden duiden we de sportvrouw, sportman, sportjongere (geboren in 2002 of later), sportclub en de recreatieve sporter van het jaar aan. Tevens kennen we opnieuw een trofee voor sportverdienste toe en reiken we een publieksprijs uit aan de sporter die door het publiek het hoogste aantal stemmen scoort. Nieuw sinds 2017 is dat er ook een G-sporter bekroond wordt.

Wie kunt u voor deze titels voordragen?

  • Alle sporters die in Kruishoutem wonen.
  • Personen van buiten Kruishoutem die lid zijn van een door de Kruishoutemse sportraad erkende sportclub.
  • Mensen die zich op heel speciale wijze verdienstelijk maken in de sport. Dit hoeft niet noodzakelijk een actieve sporter te zijn maar kan iemand zijn die jarenlang met sport bezig is als bestuurslid, organisator, medewerker, terreinverzorger, trainer, enz. Let op, de trofee voor sportverdienste wordt slechts 1 keer aan dezelfde persoon toegekend.

Wat moet u doen?

Bezorg uiterlijk 10 januari 2018 de gegevens van uw kandidaat of sportploeg aan de sportdienst via het online kandidatenformulier. Om praktische redenen nemen we na 10 januari 2018 geen kandidaten meer aan.

Indien u iemand nomineert, voeg dan ook een digitale foto of filmpje toe.

Meer info