Nomineer uw sportfavoriet voor het sportgala 2019!

medaille aangepast

Op vrijdag 8 februari 2019 vindt in De Mastbloem het eerste Kruisemse Sportgala plaats. Dit sportgala is een organisatie van de sportraad i.s.m. het gemeentebestuur en de sportdienst. Op deze sportieve happening wil de gemeente Kruisem sporters huldigen die in 2018 een bijzondere prestatie hebben neergezet (individueel of in ploegverband) in Zingem of in Kruishoutem.

De genomineerden worden in verschillende categorieën onderverdeeld en er wordt 1 laureaat voor Zingem en 1 laureaat voor Kruishoutem gehuldigd in de categorieën:

  • sportman, sportvrouw, sportjongere (geboren in 2003 of later)
  • G-sporter (een persoon die omwille van fysieke, verstandelijke of psychische functiestoornis niet volwaardig kan participeren aan het reguliere sportaanbod)
  • sportploeg
  • sportjongerenteam
  • recreatieve sporter
  • sportverdienste (persoon die voor zijn jarenlange inzet voor het sportieve gebeuren binnen een Kruishoutemse of Zingemse vereniging wordt beloond).

De publieksprijs gaat naar de sporter die op de avond zelf door het publiek het hoogste aantal stemmen achter zijn/haar naam krijgt.

Wat moet u doen?

Om dit gala te doen slagen doen we een oproep naar alle sporters en/of sportclubs. Iedereen die meent iemand te kennen die voor één of andere trofee in aanmerking komt, kan die persoon of club doorgeven.

Dien uw kandidatuur uiterlijk maandag 31 december 2018 in bij de voorzitter van de sportraad Sylvain Lamont via:

Indien u iemand nomineert, stuur dan ook een digitale foto naar sportdienst@kruishoutem.be, ook filmpjes zijn welkom.

De kandidaturen voor de Zingemse laureaten 2018 dient u in bij de sportdienst van Zingem.

Uiteraard zijn alle genomineerden, hun familie en clubgenoten verwacht op deze happening. Iedereen is er trouwens van harte welkom!