Aperitiefconcert 'Borrelnootjes'

Op zondag 17 januari 2016 om 10.30 u. in CC De Mastbloem biedt de Muziekacademie en de cultuurdienst van de stad Deinze i.s.m. de cultuurraad en het gemeentebestuur van Kruishoutem u een gratis aperitiefconcert BORREL-NOOTJES aan in CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22 te 9770 Kruishoutem.

Het optreden kadert binnen het feestprogramma van het 50-jarige bestaan van het Kruishoutemse Kunstonderwijs en past ook in een reeks van 4 concerten die binnen het werkingsgebied van de Muziekacademie van Deinze plaats vinden in het najaar 2015 en het voorjaar 2016.

Hierbij geven muzikanten verbonden aan de muziekacademie in een gevarieerd programma het beste van zichzelf.Pieter Claus quartet

Kruishoutem verwelkomt:

Pieter Claus Quartet

Open minded avontuur

Pieter Claus (vibrafoon), Jan Ghesquière (elektrische gitaar), Jouni Isoherranen (bas) en Xavier Rogé (drums) zijn muzikanten die meesterlijk omgaan met hun instrument, open staan voor alle genres, en hunkeren naar avontuur. De composities van Pieter raken verschillende muzikale werelden: modern jazz en jazzrock, 20ste-eeuws klassiek à la Bartok en Stravinsky, etnische muziek en de klanken en ritmieken uit de elektronica-scene. Met vrijheid, nieuwsgierigheid, mysterie, verrassing en energie trekt het Pieter Claus Quartet op muzikaal avontuur.

Dit muzikaal gebeuren is volledig gratis en een reservatie is niet nodig.

Afsluiten doen we met een aperitiefje aangeboden door het gemeentebestuur Kruishoutem.

Info: cultuurdienst@kruishoutem.be of 09 333 71 15.