De interlokale vereniging Erfgoed Vlaamse Ardennen EVA) werft aan: Deskundige erfgoed (M/V) - halftijds

Erfgoed Vlaamse Ardennen (kortweg EVA) heeft tot doel via activiteiten en projecten het lokaal cultureel erfgoed te versterken, de bevolking van de regio te sensibiliseren en door participatie en gemeenschapsvorming te komen tot een gedragen identiteit en imago van de Vlaamse Ardennen.

De interlokale vereniging bestaat uit 12 gemeenten: Brakel, Horebeke, Geraardsbergen, Kruishoutem, Kluisbergen, Lierde, Maarkedal, Oudenaarde, Ronse, Wortegem-Petegem, Zottegem en Zwalm. Zwalm is de beherende gemeente van EVA, en dus ook de feitelijke werkgever. Standplaats van de deskundige erfgoed wordt het historisch stadhuis van Zottegem (Markt 1).

Jouw functie:

  • Als deskundige erfgoed sta je in voor de algemene logistieke, communicatieve en administratieve taken van de interlokale vereniging.
  • Je coördineert zelfstandig de werking van de erfgoedbank van EVA: acties opzetten om de erfgoedbank bekend te maken, partners opsporen en stimuleren om materiaal te verzamelen, te digitaliseren, te ontsluiten…
  • Je bouwt een sterk netwerk uit en onderhoudt nauwe contacten met alle vrijwilligers, particuliere verzamelaars en andere partners.

Is deze functie iets voor jou? Klik hier voor meer info.