Woont de warmste vrijwilliger in Kruishoutem?

dewarmstevrijwilliger-campagnebeeld-A4-300dpi (2)De Provincie Oost-Vlaanderen heeft een hart voor vrijwilligers. De kleine daden van die vrijwilligers hebben grootse gevolgen in onze maatschappij. Of zoals de peter van onze campagne, Marc de Bel, zegt: “De Kracht schuilt vaak in het Kleine”.

Om die reden gaat de Provincie op zoek naar de Warmste Vrijwilliger van Oost-Vlaanderen. We willen deze vrijwilligers bedanken en belonen voor hun inzet. Twee van hen vallen in de prijzen. Deze Warmste Vrijwilligers krijgen een geschenkbon van Toerisme Oost-Vlaanderen (250 euro) om te ontspannen in onze provincie.

Kent u iemand die zich inzet voor mensen die het wat moeilijker hebben? Of bent u zelf zo’n échte goedzak? Nomineer dan uzelf, uw vriend of vriendin, buur, begeleider, leraar … voor zaterdag 7 oktober 2017 via www.dewarmstevrijwilliger.be.

Maar er is méér … Onze peter Marc de Bel heeft ook een prijs voor kinderen die zich vrijwillig inzetten voor anderen. Meer informatie over zijn Boeboekstrofee vindt u ook op www.dewarmstevrijwilliger.be.