Vacature: afdelingshoofd stedenbouw en ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur van Kruishoutem is op zoek naar de juiste persoon voor de functie van afdelingshoofd stedenbouw en ruimtelijke ordening (tweede oproep)

Informatie over de organisatie

Werken in een vooruitstrevende gemeente met een residentieel karakter en een groot belang voor de landelijkheid en pittoreske sfeer. Maakt u daarnaast graag deel uit van een dynamische en moderne organisatie? Dan zit u goed. 

Functie

De focus van deze functie ligt op ruimtelijke planning, vergunningenbeleid en strategische beleidsvoorbereiding inzake ruimtelijke ordening, stedenbouwkundige vergunningen, milieuvergunningen, mobiliteit, huisvesting, enzovoort. Dit omvat beleidsadvisering, uitwerken van strategische plannen en de vertaling op operationeel vlak. U zorgt eveneens voor de dagelijkse leiding van uw dienst.

Wie zoeken wij? 

U heeft een masterdiploma en minstens 4 jaar relevante beroepservaring. U bent in het bezit van een rijbewijs B. U bent klantgericht, verantwoordelijk en een echte coach. U gaat kwalitatief en systematisch te werk.

Wat bieden wij?

Een boeiende, voltijdse job in statutair dienstverband (niveau A4a-A4b).

Reeds opgebouwde ervaring kan in rekening gebracht worden voor anciënniteit. Daarnaast is er een interessante verlofregeling met 33 dagen jaarlijkse vakantie. Andere extra’s zijn: maaltijdcheques van 8 euro, een gratis hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer voor woon- en werkverkeer en een fietsvergoeding.

Interesse?

De informatienota (functiebeschrijving en andere relevante info) kan u raadplegen op www.assolutions.be/jobs.

Solliciteren kan tot uiterlijk 21 november 2017. Dit kan zowel online via www.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Isabel Vanwijnsberghe, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).