BIN-Coördinatoren in onze gemeente

Een buurtinformatienetwerk is een samenwerkingsproject tussen de politiediensten, de burgers en de overheid. Zij houden elkaar op de hoogte over wat er in de buurt gebeurt inzake verdachte gedragingen en criminaliteit. Die uitwisseling van informatie zorgt voor meer sociale controle en vergroot het veiligheidsgevoel.

Aan het hoofd van een BIN staan een coördinator (een verkozen buurtbewoner) en een mandataris van de lokale politie. Zij organiseren en evalueren de werking ervan op regelmatige tijdstippen.

BIN coördinatoren Kruishoutem

Coördinator BIN Kruishoutem

Carl Dedeken is BIN-coördinator voor de gemeente Kruishoutem. U kan hem bereiken via het nr. 0496 84 19 58 of via carl.dedeken@gmail.com.

BIN-mandataris PZ Vlaamse Ardennen

Hoofdinspecteur (HINP) Frederick Troch werd aangeduid als mandataris binnen de politiezone voor de BIN-werking in de zone Vlaamse Ardennen. U kan hem bereiken via het nr. 055 33 88 88 of via frederick.troch@pz-vlaamseardennen.be.

BIN co-coördinatoren

Recent kunt u ook in uw nabije omgeving terecht voor meer informatie over de werking van een BIN. In iedere deelgemeente en in de Marolle werd een BIN co-coördinator aangeduid. Hieronder vindt u hun contactgegevens.

Meer weten over het buurtinformatienetwerk? Klik hier.