Gemeentelijke solidariteitsactie steunt Kinderhulp Rwanda

solidariteitsactie 2017 RwandaDit jaar steunt de solidariteitsactie de Kruishoutemse vzw Vriendenkring Kinderhulp Rwanda voor hun Rwandese projecten in het kader van de opvang en ondersteuning van kinderen met een ernstige handicap en de verdere renovatie van het opvangcentrum in Kamonyi. 

Drijvende krachten achter de vzw zijn o.a. de Kruishoutemse Marie-Jeanne en Leo Kinet - Laroy en Jaak Coorevits, respectievelijk voorzitster, secretaris en penningmeester van de vzw.

Huis-aan-huis inzameling

Elk gezin krijgt een omslag aan huis waarin u uw gift kan deponeren. In de periode tussen zaterdag 4 en zaterdag 11 november komt een vrijwilliger bij u langs om de omslag op te halen.

Het is ook mogelijk om uw bijdrage te storten op het rekeningnummer BE51 8804 1727 6162 van Ontwikkelingshulp Kruishoutem met de vermelding ‘Solidariteitsactie Kruishoutem’.

Giften vanaf 40 euro genieten een fiscale belastingvermindering van 45% in de personenbelasting 2017. In dit geval vragen wij u om uw naam en adres door te geven aan de vrijwilliger die de enveloppe komt ophalen (bij een storting beschikken we automatisch over de persoonsgegevens voor de opmaak van het fiscaal attest).

Wil u meehelpen?

Wil u graag mee uw schouders zetten onder gemeentelijke ontwikkelingssamenwerking of de gemeentelijke solidariteitsactie door een of meerdere straten op te halen in uw buurt? Neem dan contact op met de ambtenaar welzijnszaken, bart.victor@kruishoutem.be – 09 333 71 15.

Meer info

www.kinderhulprwanda.be