Resultaten 7e groepsaankoop groene stroom

Energieleverancier Engie Electrabel heeft het beste bod uitgebracht tijdens de veiling van de zevende groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Voorstel

De meer dan 54 000 deelnemers krijgen voor 20 maart 2018 een persoonlijk voorstel. Gezinnen met een combinatiecontract elektriciteit en aardgas besparen gemiddeld 347 euro, gezinnen met enkel elektriciteit 174 euro. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn. Voor 20 maart krijgt u een e-mail of brief met uw persoonlijke besparing.

Aanbod aanvaarden

Vindt u het aanbod interessant? Dan kan u eenvoudig overstappen. Accepteer het aanbod online als u een e-mail kreeg of kom voor 30 april 2018 tijdens de openingsuren naar de afdeling Grondgebiedzaken van het gemeentebestuur. Breng uw brief, uw jaarafrekening en bankrekeningnummer mee om over te stappen.

Niet ingeschreven en toch nog deelnemen?

Voer uw gegevens in op de campagnewebsite www.samengaanwegroener.be en u ziet meteen wat u bespaart. U kan het aanbod meteen accepteren.

Vragen?

Surf naar www.samengaanwegroener.be, bel de gratis infolijn op 0800 76 101 of stel uw vraag via groenestroom@oost-vlaanderen.be.