Sociale huurwoningen Tjolleveld

Sociale huurwoningen "Tjolleveld"

Huurwoningen TjolleveldSinds 2011 beschikt het OCMW ook over 20 nieuwe sociale huurappartementen, residentie Tjolleveld genaamd. De sociale huurappartementen bevinden zich in het centrum van de gemeente, langs de Tjollevelddreef. Samen met residentie ’t Hoge en het Woon-en zorgcentrum Vijvens vormen ze een site verbonden door een plein en een parkje.

De appartementen beschikken allemaal over een ruim terras of een tuin. De oost-west oriëntering zorgt er voor dat van zonsopgang tot zonsondergang zon in de woning aanwezig is.

De residentie Tjolleveld omvat 15 appartementen met één slaapkamer, 3 appartementen met twee slaapkamers en 2 met drie slaapkamers. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een tuinberging.

De residentie Tjolleveld is een sociaal huisvestingsproject, enkel personen die voldoen aan de toelatingsvoorwaarden komen in aanmerking om de woningen te huren.

Wie kan zich inschrijven voor een woning in de residentie Tjolleveld?

Om zich in te schrijven op de wachtlijst van residentie Tjolleveld, gelden dezelfde voorwaarden als bij een inschrijving voor het sociale verhuurkantoor.

Meer informatie hierover kan je vinden onder de rubriek 3.2 Sociaal verhuurkantoor van deze brochure.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met de sociale dienst van het OCMW op telefoonnummer 09 333 71 41 of via email met evelien.vandendorpe@ocmw.kruishoutem.be.

OCMW

Markt 3
9770 Kruishoutem
tel. 09 333 71 42
fax 09 333 71 43
ocmw@kruishoutem.be