Zitdag aangiften personenbelasting - ENKEL OP AFSPRAAK!

belastingsbrief

Medewerkers van de FOD Financiën komen ook dit jaar naar Kruishoutem om uw aangifte personenbelasting aanslagjaar 2018 (inkomstenjaar 2017) in te vullen. Let wel, enkel op afspraak!

Dinsdag 22 mei van 9.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u.
CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22 te Kruishoutem.

Wenst u uw aangifte te laten invullen?

Contacteer dan de gemeente voor een afspraak:

De plaatsen zijn beperkt, leg dus tijdig uw afspraak vast!

OPGELET:

  • ZONDER AFSPRAAK kunnen wij u niet helpen op de gemeentelijke zitdag.
  • 1 AFSPRAAK = 1 AANGIFTE. Wenst u meerdere aangiften te laten invullen dan vraagt u evenveel afspraken aan.
  • aangiften van zelfstandigen vullen wij niet in.

U kan niet langskomen of er zijn geen plaatsen meer?

U kan zelf uw aangifte invullen via www.taxonweb.be. U kan tevens elke werkdag in mei van 9.00 u. tot 12.00 u. en in juni van 9.00 u. tot 15.00 u. terecht in het belastingkantoor te Oudenaarde (Marlboroughlaan 4).

U heeft uw aangifte niet ontvangen?

Maak gerust een afspraak, u dient op de zitdag uw identiteitskaart mee te brengen.

U ontvangt een voorstel van vereenvoudigde aangifte?

Indien u meent dat uw voorstel van vereenvoudigde aangifte niet correct is kan u eveneens terecht op de zitdag. Maak wel vooraf een afspraak! Is het voorstel van vereenvoudigde aangifte correct dan hoeft u niets te ondernemen.

Ik heb bijkomende vragen en/of wens extra advies?

Tijdens de zitdag is de hulp beperkt tot het invullen van de aangifte. Wij geven dan geen extra advies en maken geen vergelijkingen met andere aanslagjaren. Dit om de vlotte werking van de zitdagen niet in het gedrang te brengen. Voor dit soort vragen kan u elke werkdag van 9.00 u. tot 12.00 u. terecht in uw lokaal belastingkantoor (Marlboroughlaan 4 te Oudenaarde) of bij het Contact Center van de FOD Financiën (Tel. 0257 25757 – van 8.00 u. tot 17.00 u.).

Wist u dat …?

  • Tax-on-web sneller en gemakkelijker is dan een papieren aangifte? Uw aangifte is voor een groot deel vooraf ingevuld, u heeft geen postzegel nodig en u heeft meer tijd om uw aangifte in te dienen.
  • uw kans op fouten verkleint door uw aangifte in te dienen via Tax-on-web? Een aantal gegevens zijn immers al vooraf ingevuld, veel voorkomende fouten worden aangeduid en u kunt gebruik maken van wizards.