11 juliviering met Jasper Steverlinck - UITVERKOCHT

11 juli 2018 def uitnodiging-640x480De Kruishoutemse Cultuurraad wil i.s.m. het gemeentebestuur zijn laatste organisatie van de viering van de Vlaamse feestdag met een Vlaamse klepper van formaat eindigen.

Als Kruishoutemnaar krijgt u de unieke kans om Jasper Steverlinck in CC De Mastbloem aan het werk te zien en dit aan een zeer democratische prijs.

Zijn tournee verkoopt (uit) als een trein n.a.v. de lancering van zijn nieuwe plaat ‘Night Prayer’, waar hij schijnbaar moeiteloos met zijn singles ‘That's Not How Dreams Are Made’, ‘Here's to Love’ en ‘Need Your Love’ naar de top van de diverse hitparades schiet en daar ook blijft hangen!

Rauwe emoties, herkenbare gevoelens. Jasper staat dieper in de muziek dan ooit. Wat u ziet en wat u hoort is één op één. Geen pose. Geen imago. Dit soort oprechtheid valt niet te faken. En ondanks de donkere toon van de teksten schemert er altijd hoop door. Here’s to love in loveless times!

Kom dus mee genieten van Night Prayer. Wij zijn alvast overtuigd dat de voormalige Arid-frontzanger in Vlaanderen hiermee wel eens de beste solo-plaat van het jaar zou kunnen neerzetten.

11 juli 2018 om 19.30 u.
CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22, Kruishoutem

Inkom: VVK 20 euro, ADD 25 euro
Gelegenheidsreceptie aangeboden door het gemeentebestuur

Info en reservaties: cultuurdienst - tel. 09 333 71 15 - cultuurdienst@kruishoutem.be
Kaarten zijn te verkrijgen in de bibliotheek