Zingem en Kruishoutem renoveren!

_fold renovatieproject Zingem Kruishoutem-640x480‘Zingem & Kruishoutem renoveren!’ is een project van de gemeenten Zingem en Kruishoutem, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Gezinsbond.

Alle inwoners van Zingem en Kruishoutem met renovatieplannen kunnen gratis deelnemen! Uw deelname aan het renovatietraject verplicht u tot niets en na iedere stap beslist u zelf of u in dit traject verder wil.

‘Zingem en Kruishoutem renoveren!’ begeleidt u bij elke stap van uw renovatie:

  1. Een adviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen komt bij u langs en u ontvangt een logisch en doordacht stappenplan voor uw renovatie.
  2. De energieconsulenten van de Gezinsbond helpen u bij het opvragen van offertes en de keuze voor de meest geschikte aannemers en leveranciers.
  3. Zij helpen u ook bij de aanvraag van premies en leningen en bieden gedurende de werken een antwoord op al uw vragen. Zo bent u na afloop van de werken verzekerd van een comfortabele, energiezuinige en klimaatgezonde woning die bovendien ook in waarde is gestegen.

Infoavond

Wilt u meer weten over renoveren algemeen of specifiek over dit traject? Kom dan naar de infoavond ‘Beter renoveren’ en ontdek hoe u uw woning comfortabeler, energiezuinig en klimaatgezonder maakt. Aan de hand van een concrete renovatie krijgt u tips over hoe u uw renovatie het best aanpakt. Daarnaast krijgt u ook een duidelijk overzicht van alle premies.

Woensdag 30 mei 2018 om 19.30 u.
CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22, Kruishoutem

Deze infoavonden zijn gratis maar inschrijven is gewenst! Stuur een mail naar dubo@oost-vlaanderen.be.