Meldpunt kinderopvang

meldpunt kinderopvang

Een geschikte kinderopvang vinden is voor ouders vaak een moeizame opdracht. Waar vind je contactadressen? Welke openingsuren heeft een opvanginitiatief? Waar en wanneer zijn er plaatsen vrij? Waar kan je terecht met specifieke vragen?

Vanaf 21 april 2009 kan je als (toekomstige) ouder hiervoor terecht op de website www.kinderopvangzov.be van Kinderopvang Zuid Oost-Vlaanderen, een realisatie van het Streekoverleg ZOV en Solva in overleg met de deelnemende steden en gemeenten.

Dit meldpunt voor kinderopvang bundelt per gemeente of stad een volledig overzicht van alle kinderopvanginitiatieven voor de regio Zuid Oost-Vlaanderen (arrondissementen Aalst en Oudenaarde). Ook Kruishoutem springt mee op de kar.

Via 4 verschillende zoekcriteria (leeftijd, type opvang, tijdstip opvang, deelgemeente) kan je op zoek gaan naar de geschikte opvang voor jouw kind.  Je zult merken dat dit systeem heel gebruiksvriendelijk is. Het is de bedoeling dat de deelnemende opvanginitiatieven hun aanbod up-to-date houden, zodat jij steeds een actuele weergave krijgt van de opvangmogelijkheden.

Indien je vragen hebt over deze website kan je terecht bij de coördinator voor onze gemeente Lisa Biasino, jeugdambtenaar - 09 333 71 29 - jeugddienst@kruishoutem.be.  

Jeugddienst

Markt 1
9770 Kruishoutem
tel. 09 333 71 29
fax 09 333 71 13
jeugddienst@kruishoutem.be