Invoeren in de UiTdatabank

Kruishoutem is lid van het UiTnetwerk van CultuurNet Vlaanderen. Het UiTnetwerk is een landelijk overkoepelend netwerk van steden, gemeenten en regio’s die samenwerken op vlak van cultuur- en vrijetijdscommunicatie. Onder de noemer UiT zal je alles kunnen terugvinden wat je kan doen in Kruishoutem, de regio of zelfs in gans Vlaanderen.

Dankzij deze samenwerking verschijnen alle activiteiten die ingevoerd zijn in de UiTdatabank in diverse agenda’s:

  • in de UiT-agenda
  • in het informatieblad ’t Eierdopje.

Bovendien halen ook een heleboel regionale en nationale agenda’s zoals Het Nieuwsblad, De Standaard, Passe-Partout en UiTinVlaanderen.be hun gegevens uit de UiTdatabank. Dat betekent meteen extra publiciteit! In de UiTdatabank is er trouwens plaats voor alle publieke vrijetijdsactiviteiten: sport, jeugd, cultuur, toerisme, vorming, recreatie, …

Wie INvoert, haalt er veel UiT!  

Hoe invoeren in de UiT-databank?

De handleiding "Invoeren in de UiTdatabank" overloopt stap voor stap het invoerproces, van registratie tot publicatie. Ook voor ervaren invoerders is de handleiding interessant. Je zal zeker nog wat handige tips ontdekken om nog sneller je informatie in te voeren.

Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Cursussen, architectuur, erfgoed of evenementen? Wandelingen, sportevenementen, kaartavonden of kermissen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank, die dag na dag verder groeit.

Bekijk hier alle partners die de activiteiten publiceren: mediakanalen, culturele organisaties, steden en gemeenten, en toeristische actoren die activiteiten publiceren uit de UiTdatabank.

Wil je nog meer informatie of lukt het invoeren niet zo vlot, aarzel dan niet contact op te nemen met de gemeentelijke contactpersoon Lutgart Parmentier – 09/333 71 84 – infodienst@kruishoutem.be.

Infodienst

Markt 1
9770 Kruishoutem
tel. 09 333 71 84
fax 09 333 71 13
infodienst@kruishoutem.be