PWA

Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap   

logo pwa patrickdierick

Voorzitter van de Raad van Beheer van de VZW: Patrick Diericksabineroobroeck

PWA-beambte:
Sabine Roobroeck

Het Plaatselijk Werkgelegenheids-
agentschap heeft als taak:

PWA-systeem

Voor andere activiteiten dan huishoudelijk werk (tuinonderhoud, kinderoppas, administratieve hulp) kunnen privé-personen een beroep doen op het oude PWA-systeem. Ook lokale overheden en niet-commerciële verenigingen kunnen hier gebruik van maken.
In dit geval betaalt de gebruiker een inschrijvingsgeld van 7,45 euro per jaar. Per gepresteerd uur betaalt men 6,20 euro (fiscaal aftrekbaar) of 4,95 euro (niet aftrekbaar).

Info

Alle info over het PWA-systeem of het systeem van de dienstencheques vind je op www.dienstencheques-rva.be of kan je bekomen op het PWA-kantoor.

Ben je op zoek naar hulp in het huishouden? Neem gerust contact op. Wij geven je alle nodige info en proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Ook werkgevers kunnen terecht op het pwa-kantoor. Uitgebreide info over allerhande federale tewerkstellingsmaatregelen vind je ook op www.rva.fgov.be.

Mensen die wensen te solliciteren voor een job binnen het dienstenchequebedrijf kunnen altijd hun kandidatuur stellen t.a.v. de voorzitter, Markt 5, 9770 Kruishoutem.

Contacteer ons

Markt 5
9770 Kruishoutem
tel. 09 383 02 35
fax 09 383 02 34
pwa@kruishoutem.be

Openingsuren

Maandag, dinsdag en donderdag van 9 u. tot 11.30 u. of na telefonische afspraak.