Deinsesteenweg vanaf 28 augustus afgesloten voor het verkeer

Op dinsdag 28 augustus 2018 wordt de Deinsesteenweg vanaf het kruispunt met de Truweelweg tot de grens met Deinze afsloten voor het verkeer.
Dit omwille van riolerings- en wegeniswerken die kaderen in de ontsluiting van de industriezone De Prijkels.

Omleiding

Het verkeer dat naar Deinze moet, wordt omgeleid via de W. Churchillstraat, Olsensesteenweg, E17 en N35 (baan van Gavere naar Deinze).

Fietsers kunnen via de Nazarethsestraat, Marollestraat (Nazareth), Kallemoeie (Nazareth) en Soeverijnstraat (Nazareth) naar Deinze rijden.

Lijnbus

Door het afsluiten van de Deinsesteenweg moet ook de lijnbus 83 een andere route volgen en worden de bushaltes Duifhuisstraat (richting Deinze) en Truweelweg (beide richtingen) tijdelijk afgeschaft. Er komt een tijdelijke halte in de Deinsesteenweg thv de Passionistenstraat. De gewijzigde reisweg richting Deinze gaat via de Passionistenstraat, Wijkhuizestraat, Lozerstraat, Kallemoeie en Soeverijnstraat. Richting Oudenaarde rijden de bussen via de Soeverijnstraat, Kallemoeie, Marollestraat en Nazarethsestraat. Zie gele en oranje lijnen in onderstaand plan.

Eenrichtingsverkeer

Omwille van de omleiding van de lijnbussen geldt in de Nazarethsestraat eenrichtingsverkeer in de richting van Nazareth naar Kruishoutem, uitgezonderd fietsers. In de Wijkhuizestraat en de Lozerstraat (deel tussen de Wijkhuizestraat en de grens met Nazareth) is er geen verkeer toegelaten in de richting van de Passionistenstraat, uitgezonderd fietsers.

Het einde van deze werken is voorzien tegen het kerstverlof van dit jaar. 

Meer weten over deze werken?

omleidingsplan werken Deinsesteenweg
Klik om te vergroten