Doe mee aan de groepsaankoop voor groene stroom en aardgas

groepsaankoop groene stroom en aardgas verkleindWilt u besparen op uw energiefactuur en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf u tussen 3 december 2018 en 5 februari 2019 gratis en volledig vrijblijvend in via www.samengaanwegroener.be.

U krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op uw opgegeven verbruik. Vindt u het voorstel interessant, dan accepteert u het aanbod tot en met 30 april 2019. De Provincie regelt de overstap naar uw nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36 500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1 200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Ook Kruisem ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker uw laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om uw inschrijving in orde te brengen.

Meer info